Support Engineer

Come as you are
Everyone is welcome here. Diversity & Inclusion are at our core. Far above any technical competence, we value respect, openness, and trusted collaboration. We do not tolerate intolerance.

EU citizens only. We cannot provide Visa Sponsorship. Dutch is required for this role.

Grijp je kans👋🏻

team.blue is op zoek 👀 naar een Support engineer om ons Support Team te versterken.

Voor Hypernode zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor ons customer support team. Vind jij het leuk als je vrienden en familie bij je aankloppen met hun (IT) vragen? Wordt jij enthousiast van een ingewikkelde puzzel? Heb je een geeky tattoo op je arm? Ben jij een fervent FIFA gamer? Dan hoor je gewoon bij ons! Wacht niet langer, grijp je kans en solliciteer! Aan de hand van interne trainingen en cursussen brengen wij jou de resterende kneepjes van het vak bij.

Hoe ziet je dag eruit👌🏻
Eerst een koffie ☕️ Je bespreekt nog even met je collega’s je favoriete serie of die toffe game. Samen met die collega’s help je de klanten via ons ticketsysteem. Zoveel klanten, zoveel vragen. Elke dag is anders en kom je nieuwe dingen tegen die je met hulp van je collega’s oplost voor de klant. Je weet precies waar de klant naar op zoek is, welk product of welke feature het beste bij de wensen past. Daarnaast ben je ook de schakel met productspecialisten om de wensen van klanten te vertalen naar concrete verbeteringen op onze producten en in onze processen. Wij leren het jou, jij leert het de klanten. En dit alles doe je op kantoor in Arnhem met je favoriete playlist op de achtergrond. Tafelvoetballen zijn we goed in dus sporten doen we ook samen :-).

Wat je hebt👍🏻
ZIN in het verkennen van de managed e-commerce hosting!! Je hebt (basis)ervaring met Linux en wat ervaring met moderne webstacks (NGINX, php-fpm, MySQL, enz.). Je kent in ieder geval een beetje je weg in de commandoregels. Je bent een goede probleemoplosser. Weet je het antwoord niet? Dan contacteer je je collega’s van de backoffice die niet alleen het ticket oplossen maar ook jou uitleggen hoe je het oplost zodat je het de volgende keer zelf kan! Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent niet bang om de telefoon op te nemen. Je kunt je professioneel uitdrukken in het Engels, aangezien we veel internationale collega’s hebben. Je bent vooral leergierig en hebt aantoonbaar affiniteit met IT in de brede zin van het woord.

 

Interested?

Apply now!